maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pienet pojat jo 5v!!!

Kuutisen vuotta sitten, minulla oli aivan mahdoton vauvakuume. Olin jo hetken jutellut miehelleni vauvakuumeesta ja mies vielä totuttuun tapaansa mietti ja mietti. Isot lapset olivat jo 7v ja 9v ja kaikki oli periaatteessa "helppoa". Lopulta sain kuitenkin puhuttua mieheni ympäri ja kolmas lapsi sai luvan saapua maailmaan.

Vatsani kasvoi hurjaa vauhtia, ja jo raskausviikolla 9 jouduin vaihtamaan löysempiin vaatteisiin ja todella tekemään mitä ihmeellisempiä vaatevalintoja, ettei töissä kukaan huomaisi nopeasti kasvavaa masuani. Ylimääräisessä ultrassa vatsasta löytyikin kaksi sykettä ja olin todella todella onnellinen. Olin salaa toivonut kaksosia ja nyt meille tulisi kaksi pientä vauvaa!!

Raskausaika sujui hyvin, vaikkakin väsymys oli pysyvä olotila ja olin aivan käsittämättämättömän iso!! Kävelylenkit lyhenivät päivä päivältä, eikä herroilla ollut aikomustakaan lähteä mukavasta yksiöistään, jossa veli oli koko ajan vieressä.

24.3.2009 meidän perhe sitten kasvoi kahdella pienellä miehellä ja kolmas lapsi muuttuikin kolmanneksi ja neljänneksi lapseksi.Kaksosuus on meidän perheelle ollut vain ja ainoastaan positiivinen asia. Karan ja Oskun kanssa pojilla on 10v ja 8v ikäeroa, joten nyt meillä on kaksi "tiimiä", isot teinit & pienet pojat ja tiimit toimivat hienosti myös yhdessä. Isossa perheessä tapahtuu koko ajan jotain, mutta onhan se kiva tällaiselle toiminnan naiselle :)


Eilen meillä vietettiin poikien 5v synttäreitä. Tilailin viime viikolla Karan rippijuhliin kakkuja Kakkupuoti Jiisopista ja sain samalla idean, että tilaisinkin pojille yllätykseksi Lego-kakun ja upeat pikkuleivät. Pojat ovat rakenneelleet Legoja jo kohta vuoden todella ahkerasti ja niitä tuli lahjaksikin taas monta monta pakettia. Mutta kakku...se oli todella upea ja herkullinen!! Myös pikkuleivät olivat samaan teemaan tehtyjä. Nyt täytyy heti alkaa suunnittelemaan millaiset täyte- ja voileipäkakut tilaan kesäkuun rippijuhliin :) Juhlat menivät siis todella hyvin ja sankarit olivat tyytyväisiä. Tänään saivat vielä juhlia päiväkodissa!!

TWINS:

There's two to wash
There's two to dry
There's two who argue
There's two who cry
One's in the mud
Having a ball
The other holds a crayon
Another marked wall
Some days seem endless
My patience grows thin
Why was I chosen to be a mother of twins?
The answer comes clear
At the end of each day
As I tuck them in bed and to myself I say
There's two to kiss
There's two to hug
and best of all, there's two to love ♥ ♥

1 kommentti: