keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Havina

Olen laulanut kuorossa 13 vuotta. Havina-kuorosta on tullut niin tärkeä osa omaa elämää, että välillä sitä on vaikea edes selittää. Tänäkin vuonna, vaikka olen hoitanut koko "koti-sirkuksen" yksin, olen aina järjestänyt maanantai-illat niin, että varmasti pääsen treeneihin.

Lauantaina meillä oli kuoron konsertti. Konserttiin koottiin kuorolaisten lempikappaleita ja mukana oli muutama kappale ihan alkuajoiltakin. Jokainen kuorolainen sai mahdollisuuden kertoa myös oman tarinan jostain tietystä kappaleesta. Tarinoita tulikin aika monta, ja konsertistamme tuli hyvin koskettava..ehkä olisi kannattanut mainonnassa mainita "nenäliinat mukaan" :) Kerroin oman tarinani kappaleesta "Missä muruseni on" tai oikeastaan "Missä muruseni ovat", sillä tällä hetkellä muuttamista ajatellessa, yksi suurimmista murheistani on jättää oma kuoroni….


Konsertti ja konsertin jälkeinen karokka meni enemmän hyvin ja kaikilla oli konsertin jälkeen mieletön fiilis…itseasiassa tuo fiilis on oikeastaan jatkunut koko viikon :)
Koko Havina-jengi <3

Stemmakaverit 

Prahassa asuessamme lauloin sielläkin kuorossa nimeltä ICP, International Choir of Prague. Muistan varmasti ikuisesti kuinka paljon jännitin etukäteen varattua koelaulua. Hikikarpalot valuivat selässä kun lauloin kuoronjohtajille Abban "I have a dream" kappaleen. Sain paikan ja kahden vuoden aikana opin paljon ja sain paljon uusia ystäviä. Kuorossa oli noin 40 laulajaa lähes 20 eri maasta.

ICP kevätkonsertti 2012

Nyt olen selvitellyt etukäteen Shanghain kuoroja. Lasten koululla on iso kuoro, jonne vanhemmatkin ovat tervetulleita laulamaan. Ehkä menemme Karan kanssa yhdessä sinne. Tuo WISS-koulun kuoro oli mukana muuten F1-kisojen avajaisissa Shanghaissa. Olisi aika mahtava kokemus laulaa tuollaisessa tapahtumassa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti