tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kiireinen kesäkuun viikko

Niin se aika vaan rientää ja kiirettä on pitänyt. Meillä tapahtui yhden kokonaisen viikon aikana vaikka mitä. Rippijuhlat, muutto, juhannus ja Jukka Poika :)

Rippijuhlia vietettiin lauantaina 14.6.2014. Koko viikko oli ollut hyvin kylmä ja sateinen, eikä sääennuste luvannut yhtään parempaa säätä juhlapäivällekään. Onneksi olimme kutsuneet vieraat kahdessa erässä, joten pystyimme hyvin juhlimaan neitokaista sisällä. Juhlat onnistuivat hienosti ja olimme kaikki oikein tyytyväisiä...sehän on pääasia :)


Tilasin kakut jälleen Kakkupuoti Jiisopista ja olin enemmän kuin tyytyväinen kakkuihin!! Juhlien jälkeen kävimme vielä ottamassa kuvia neitokaisesta Hämeen linnalla...ja oli muuten kylmä :)

Sunnuntaina heräilimme ajoissa ja aloitimme armottoman miettimisen mitä tavaroita ja vaatteita tarvitsemme seuraavan kahden kuukauden aikana, kun muuttokuorma matkustaa kohti Kiinaa. Päätimme lähettää muuttokuorman matkaan jo nyt, sillä helpompi minun täällä Suomessa on olla ilman omia tavaroita kuin Kiinassa. Otimme aika paljon omia tavaroita mukaan Kiinaan, sillä näin koti tuntuu heti omalta kodilta. Saisihan vuokrakalusteillakin varmasti ihan kivan kodin, mutta sieltä puuttuisi silti aina jotain...

Maanantaina aamulla klo 9.00 muuttomiehet sitten pimpottelivat ovella. Olin itse vielä töissä, mutta ruokiksella kotona käydessäni oli vastassa jo monta monta muuttolaatikkoa. Harvinaisen ripeitä miehiä. Parissa päivässä koti oli "paketissa" ja kolmantena päivänä pihaan pamahti merikontti, johon tavarat sitten pakattiin. Kontin olisi tarkoitus olla Shanghaissa elokuun alussa. Toivotaan, ettei juuri meidän kontti tipu laivasta jossain Afrikan kohdalla ;)


Muuttopäivän illaksi isäntä oli tilannut vielä kaivurin ja "biitsihiekkaa" mökille, joten rekan lähdettyä hyppäsimme omaan autoon ja ajelimme mökille hiekkahommiin. "Biitsistä" tuli upea, mutta kelit ei vaan tällä hetkellä oikein houkuttele uimaan. Toivotaan, että pian päästäisiin testaamaan uutta hiekkarantaa :)
Ja juhannus siis vietetiin tänä vuonna samoissa jäätävissä tunnelmissa. Lämpötila oli juuri himpun verran 10 asteen yläpuolella, joten en voinut kuvitellakaan uimista järvessä. Onneksi saunassa oli mukava lämmitellä ja appiukko teki saunaan vielä vihdankin. Kokko kasattiin vanhoista laudoista, oksista ja risuista joita mökiltä onneksi löytyy!!


Ja olihan meillä juhannuksena vielä oikein mega-ylläri, kun huhtikuussa mökkitien varrelle alkoi ilmestyä kylttejä, jossa mainostettiin Lieson lavan juhannustansseja ja tähti-esiintyjää, JUKKA POIKAA!! Sinnehän meidän piti tietysti mennä. Mökkimme sijaitsee lähellä tuota lavaa ja saimme vielä ystäväperheen mukaan "keikalle", joten juhannuspäivästä tuli aivan loistava. Jukka Poika veti hyvän setin ja keikan jälkeen vielä jakoi nimmareita halukkaille. Aivan "keskellä ei mitään" oli loistava meno ja reggae-meininki!!!
Nyt on sitten loma alkanut ja lomasuunnitelmia tässä mietiskellään. Isäntä tosin lähti tänään vielä pariksi viikoksi Kiinaan, mutta me muut voisimme tehdä vaikka mitä, jos vaan aurinko tulisi jo esiin ja alkaisi porottaa oikein kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti