maanantai 21. heinäkuuta 2014

Lomailua

Loma on tuntunut nyt niin lomalta, että bloginkin kirjoittaminen on jäänyt ihan kokonaan unholaan. Yritän nyt kuitenkin kirjoittaa muutamasta jutusta mitä olemme loman aikana tehneet :)

Mieheni aloitti lomansa heinäkuun toisella viikolla, ja samalla hetkellä kun isäntä saapui Suomeen alkoi oikein kunnon kesä ja kesäilmat. Aurinko on mollottanut ja mökillä on ollut ihana olla.

Ihan ensimmäisenä lomapäivänä nappasimme kuitenkin kummipoikamme mukaan ja lähdimme "kolmospoikien" kanssa Puuhamaahan. Siskoni poika on 2kk nuorempi kuin meidän kaksoset, ja pojat tulevat todella hyvin juttuun. Voi sitä kikatuksen ja käkätyksen määrää!!!Puuhamaan jälkeen olikin ihana suunnata mökille ja nautiskella mökkielämästä. Meillä oli monta pikkuprojektia suunnitteilla mökille tälle kesälle, mutta päätimme kuitenkin vaan nautiskella kesästä ja suunnitella uutta mökkiä ja pihaa sitäkin enemmän :) Ja juhlittiinhan me viikon aikana Bonan 3v synttäreitä, suunniteltiin tyttöjen Lontoon-matkaa ja syötiin ihania grilliherkkuja!! Viime kesänä ostimme soutuveneen, jolla soutelimme lähivesillä. Nyt ostimme veneeseen myös perämoottorin, joten pääsimme näkemään kuinka iso tämä järvi onkaan :)


Aamu-usva klo 5.00 aamulla 


Viikonlopuksi suuntasimme kotiin, sillä olin lähdössä kolmen ystäväni kanssa Savonlinnan oopperajuhlille. Meillä oli aivan huippureissu. Yhden yön reissu tuntui pidemmältäkin lomalta ja posket olivat kipeinä nauramisesta :) Pysähdyimme meno- ja paluumatkalla Mikkelin lähellä olevassa Tertin kartanossa, joka oli todellinen löytö. Ihana kahvila/lounaspaikka, putiikki ja miljöö. Kannattaa poiketa :)

Savonlinna on kyllä niin kaunis kaupunki! Tottakai myös säällä on vaikutusta, mutta meille kaikille jäi todella hyvä mieli ystävällisistä ja iloisista ihmisistä, hyvin hoidetuista puistoista ja siitä kaudeudesta. Olimme lauantaina illalla Olavinlinnassa Kullervo-oopperassa, joka oli todella vaikuttava ja upea. Sunnuntaina hyppäsimme vielä tunnin kestävälle risteilylle, joka kiersi Savonlinnan kaupungin. Torilta nappasimme vielä muikkukukot tuliaisiksi kotiin ja lähdimme kotimatkalle. Ja hyvässä seurassa neljän tunnin ajomatkakin tuntui todella lyhyeltä!!
Kotiin saavuimme illansuussa ja aloitin heti uuden pakkaamisen meidän neitokaisen kanssa, sillä suuntasimme heti aamusta äiti-tytär-matkalle Lontooseen. Siitä reissusta täytyy kyllä kirjoittaa ihan oma postaus, sillä kuvia on ainakin...no paljon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti