sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Futista, lätkää, lentistä, tennistä, kuoroa

Moikka. Arki rullaa täällä jo hyvin ja harrastukset on tietysti iso osa sitä arkea. Oikeastaan suurin vastarannankiiski tässä Kiinaan muuttamisessa oli Osku, joka ei millään olisi halunnut jättää omaa lätkäjoukkuettaan. Niinpä mieheni etsi myös täältä mahdollisia lätkäporukoita, joita ei kovin montaa löytynyt. Osku aloitti lätkän pelaamisen 6-vuotiaana ja Prahassa pelasi tosi mukavassa porukassa ja oppi siinä samalla tsekin kieltä!! Täällä oikeastaan ainut potentiaalinen joukkue oli Shanghai Thunderbirds. Porukka on hyvin kansainvälinen ja valmentajat ovat kanadalaisia. Siellä herra on nyt käynyt treenaamassa viikonloppuisin. Pelireissut on sitten vähän kauempana, tänä vuonna Etelä-Koreassa, Japanissa, Singaporessa ja Hong Kongissa.
Meidän koululla aloitti viime vuonna futis-ohjelma nimeltään Stoke City Academy. Minä, joka en tiedä futiksesta yhtään mitään, en luonnollisestikaan ymmärtänyt tästa academyn touhustakaan mitaan. Mutta koululla tuntuu, että jokainen poika siitä puhuu. Stoke City on siis brittijoukkue, ja he ovat perustaneet tälläisen akatemian tänne meidän koululle. Valmentajia on kolme brittiläistä kaveria, jotka koulu on palkannut. Treenejä on koulun jälkeen kolmet viikossa ja tietty pelit päälle. Osku päätti sitten kuukausi sitten myös osallistua tryouttiin, ja ilmeisesti vankasta lätkätaustasta oli hyötyä ja jätkä pääsi mukaan joukkueeseen!! Ihan mielettömän hienoa ja Osku on todella tykännyt käydä treeneissä!! Ekat pelit oli viime viikonloppuna ja maalihanatkin tuli avattua :)

Valmentajan ohjeita kuuntelemassa ;)
Kartsu aloitti uudelleen lentopallon, joka on muutaman vuoden ollut nyt tauolla, mutta hyvin on neidinkin pelit sujuneet. Kartsu soittaa koululla myös pianoa ja meidän äiti & tytär -harrastus eli kuoro alkoi myös pari viikkoa sitten. On ollut ihana taas laulaa!!
Pikkupojat aloittavat nyt koulun joukkueessa perjantaisin pelaamaan myös futista, joten harrastuskalenteri on aikalailla täynnä. Isäntä yrittää silloin tällöin ehtiä pelaamaan tennistä...syksy on töissä vaan tosi kiireistä aikaa....

Mutta nyt meillä alkoi syysloma ja kaikki harrastuksetkin lomailee viikon!!  Eli ei muuta kun uimaan, ihanaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti