keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Pitkä viikonloppu

Heippa. Täällä Kiinassa vietettiin viikonloppuna Mid Autumn Festivalia. Ihan täysin minulle ei vielä kirkastunut minkä takia kyseistä päivää vietetään, mutta eiköhän sekin vielä selviä ;) joka tapauksessa koulusta ja töistä maanantai oli vapaata. Viikonloppu oli tosi aurinkoinen ja mittari näytti +32 astetta. Perjantaina illalla osallistuimme ystäviemme kanssa Shanghain suomalaisten 'Welcome back to Shanghai' pirskeisiin. Juhlissa oli paljon tuttuja ja tutustuttiin myös uusiin ihmisiin. Paikka oli hieno ja Shanghain valot loistivat :) Lauantai ja sunnuntai polskittiin sitten altaalla ja maanantaina lähdettiin villieläinpuistoon retkelle.


Naille hepuille kasvaa kohta rapylat jalkoihin :)

Täällä Shanghaissa on myös ZOO, jossa kävimme viime syyslomalla. Siellä eläinten puolesta tuli paha mieli, sillä elinolot olivat huonot ja roskaa oli joka paikassa. Täällä ihmiset eivät arvosta eläimiä yhtään vaan heittelevät eläimille syötävää ja roskia aitauksiin. Sen takia suhtauduin hieman kriittisesti myös tuohon villieläinpuistoon, mutta se oli huomattavasti siistimpi ja eläinten olot olivat paljon paljon paremmat. Puistossa oli myös safari. Me tietysti tyhminä turisteina menimme ensimmäiseen bussijonoon mikä nähtiin. Toinen jono (lisämaksullinen) olisi ollut ns. Safaribussiin, jossa ei ollut lasia, vaan verkot ikkunoissa ja kuljettaja heitteli eläimille syötävää. Meidän bussin edessä meni tällainen lisämaksullinen safaribussi. Karhut nousivat bussia vastaan seisomaan kun kuljettaja antoi niille ruokaa. Valkoisten leijonien aitauksessa kuljettaja heitti ikkunasta ELÄVÄN kanan, joka juoksi tietysti heti paniikissa bussin alle piiloon. Kun bussi lähti leijonat nappasivat kanan?!??!! Niin kiinalaista touhua. Me kauhistelimme ja kiinalaiset hurrasivat....


Nailla kolmella oli selvasti joku yhteysTuolla oli joku mielenkiintoinen esitys, mutta meille ei selvinnyt mika se oli :)

Vaikka porukkaa oli paljon, se ei onneksi nakynyt missaanMeidan hiustenvari aikalailla poikkeaa massasta ;)

Teltta pitaa ottaa mukaan, vaikka menisi vain elainpuistoon, ne unet pitaa nukkua ;)

Viikonloppuna tuli myös ensimmäiset postit Suomesta ja kuultiin että saadaan syyslomalla ekat vieraat Suomesta, jes!! Tervetuloa I & M <3 nyt täytyy alkaa tutustumaan Shanghai-oppaaseen, että suurinpiirteiden osaisin kulkea täällä :) Meidän Sampsukalta lähti myös ensimmäinen hammas. Juhoa hampaan lähteminen harmitti ja Juho yrittikin sanoa, että onhan se niinkun nätimpää kun on siisti hammasrivi ja samalla sekunnilla kiipesi yläsänkyyn heiluttamaan hampaitaan. Kaksoset <3 


<3


3 kommenttia:

 1. Aika tylsän oloista teillä siellä...

  - Tuuli

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Muistin blogisi ja tulin kurkistamaan kuulumisia. Samulla lähtenyt jo hammas! Ptrui!
  Terkkuja pojille!
  t. Johanna C-japista :)

  VastaaPoista
 3. Tuuli :) :)

  Ihana Johanna kun kirjoittelit. Pojilla on eskari lahtenyt hienosti kayntiin. Aamut on hankalia, kun eivat heraa millaan, mutta aina tulevat iloisina bussilla kotiin. Englantia ja kiinaa on jo tarttunut sanavarastoon hyvin. Terkut menevat perille, kerro sinakin kaikille C-japin kamuille paljon paljon terkkuja!!

  VastaaPoista