sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Blogihaaste

Heissan :)

Nyt täytyy hehkuttaa. Kävin eilen ja tänään piiiitkästä aikaa lenkillä ULKONA...joo-o totta se on. Ilmansaasteet on nyt olleet tipotiessään ja aurinko mollotti eilen taivaalla. Eihän täällä lenkkeily toki mitään herkkua ole, mutta tietysti mukavampaa kuin salin juoksumatolla juokseminen. Nyt juoksin kolme kertaa tämän meidän compaundin lenkin ympäri ja olin kotiin palatessa enemmän kuin tyytyväinen!! Hyvä minä :)

Viikko se meni taas nopeasti. Isukki oli ihan koko viikon reissussa ja palasi perjantaina illalla myöhään kotiin. Tosi harmillista oli se, että täällä vietetään firmoissa Annual Dinner -nimellä kulkeva ilta, joka vastaa meidän pikkujouluja. Täällä se pidetään siis juuri ennen kiinalaisen uuden vuoden juhlimista. Isännän firmassa tuo Annual Dinner oli perjantaina, mutta lento oli yli neljä tuntia myöhässä, joten dinneri jäi pahasti väliin. Lentokoneeseen oli osunut salama Hongkong-Amsterdam välillä ja Amsterdamissa konetta tutkittiin sitten yli neljä tuntia. Se lisättynä järjettömään lumisateeseen...ja myöhässähän sitä oltiin vaikka kuinka :(

Mutta siihen haasteeseen, jonka sain ystävältäni Hannalta. Hanna kirjoittaa Hannasen haaveita -nimistä blogia. Heidän perheessä on myös neljä lasta ja elämä aikalailla samanlaista hulinaa kuin meilläkin.

Haasteen säännöt tulevat tässä:

Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta.
Haastetun pitää vastata top 5 listansa jokaiseen haasteeseen
Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
Haaste on annettava viidelle eri blogille (ei takaisin haastamista) ´

1. Suosikkimatkakohde

Meillä ollaan aina matkusteltu suhteellisen paljon tämän konkkaronkan kanssa. Iso perhe tuo vaan omat haasteensa matkustamiseen. Maailma on suunniteltu kahdelle aikuiselle ja maksimissaan kolmelle lapselle. Neljän lapsen kanssa joutuu aina sitten etsimään ja etsimään, tai sitten varaamaan kaksi huonetta. Meillä tosi mukavat reissut on vietetty jenkeissä. Siellä tunnetusti kaikki on "isoa" joten hotellihuoneet ja autot on kun meille tehtyjä. Kolme reissua on suuntautunut Floridan suunnalle ja täältä olisi suorat lennot Californiaan...hmm.

Silti yksi paikka on ehdottomasti vienyt paikan sydämestäni ja se on vaan se ihana Praha. Siellä asuminen oli todella ihanaa aikaa ja kaupunki on TODELLA kaunis.


2. Ihanimmat blogit

Sisustusblogit on aivan loistavia. Tuttavani Maaritin blogi Pilvenhattara on aivan ihana. Voisin vaan katsella ja katsella kaunista kotia ja upeita kuvia. Toinen blogi, johon olen kovasti jäänyt koukkuun on Kalastajan Vaimo. Blogissa kirjoitellaan niin arkipäivän juttuja kun kivoja vinkkejä arkeen. Mm. pari tosi kivaa letti-ideaa on juurikin saatu tästä blogista. Ihana, tavallinen blogi, juuri minulle suunnattu ;)

3. Sisustuslemppari

Meikäläisen sisustusmaku taitaa olla lähimpänä maalaisromantiikkaa. Noista kolmesta matkalaukusta olkkarissa tykkään todella paljon, ja tietty näistä uusista kiinalaisista huonekaluista. Myös se Suomen kodissa roikkuva kristallikruunu on tosi ihana.

4. Suosikkimusiikki/muusikko

Juha Tapio on aivan ihana, hyvä, taitava ja komea ;) Tykkään kovasti biiseistä, joissa on oikea tarina ja Juha Tapiolla niitä riittää. Olen laulanut itse kuorossa 14 vuotta, joten musiikki on joka päivä arjessa mukana ja todella tärkeä asia minulle!
5. Kivoimmat ostospaikat/kaupat

Tämä on aika paha. Ehkä pääosin vaatteet tulee ostettua H&M ja Forever 21 -kaupoista. Nämä taitavat olla tämmöisiä teinien suosikkikauppoja, mutta löytyy noista molemmista myös tällaisille "vanhemmille rouville" myös tosi kivoja ja tosi edullisia vaatteita.


Nämähän olikin kivat ja helpot kysymykset ;) Taidan laittaa samat kysymykset eteenpäin ja haasteen laittaa täällä Kiinassa asuville blogi-rouville ja Annalle Californiaan.  Olkaapa hyvät :)

Leppoisaa sunnuntaita <3

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti