keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Upeat kirsikkapuutMoikka,

Kävimme pari viikkoa sitten Karan ja pikkupoikien kanssa tosi ex-tempore reissulla uudelleen Shanghain Botanical Gardenissa. Katselin Facebookissa muutaman ystäväni kuvia sieltä ja sain puhuttua lapset ympäri, että käydään kauppareissulla samalla katsastamassa kirsikkapuut. Ja sinne todellakin kannatti mennä. Puut ja kukat olivat upeita ja aivan täydessä kukassa. Puisto on todella hyvin hoidettu ja ihmisiäkin oli ihan kiitettävästi. Vaikka päivä oli lämmin, pikkupojatkin jaksoivat tosi hienosti.<3 <3

Tuolla puun alla jätskit maistui tosi hyville :)

Sanoin varmaan 50 kertaa WAU!!!

Pojat jännitti tippuuko äiti veteen
 
Me oltiin Karan kanssa niin alipukeutuneita puutarhaan...
 
 
Viime viikonloppuna saimme vihdoin trampoliinin suoraksi, sillä paikka, joka trampoliinille oli katsottuna valmiiksi on hyvin hyvin kupera ja pientä säätämistä tarvittiin trampan kanssa. En tilausvaiheessa tietenkään käynyt mittaamassa tuota talon päätyä, että minkä kokoinen trampoliini siihen mahtuu ja kieltämättä tuo on nyt ehkä numeron liian iso... ;) Lauantaina Suomi-koulun aikana kävimmekin paikallisessa rautakaupassa ostamassa muutaman siporex-tyyppisen harkon ja lapion ja nyt tramppa on tukevasti viritelty maastoon. Isäntä lähti nyt sunnuntaina reissuun ja onkin nyt sitten kolme viikkoa putkeen poissa, joten lapset toivoivat, että tramppa olisi iskän matkaa ennen suorassa...ja onhan se :)
 
Eilen kävin Shanghain suomalaisten järjestämällä retkellä juutalaiskorttelissa ja kiinalaisella markkinakadulla. Kuvia napsittua taas paljon, joten siitä sitten seuraavaksi.
 
Sanna

2 kommenttia:

  1. Voi niin kauniita kuvia :) Kara pussaamassa jompaa kumpaa, aivan ihana! Ja muutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olin kyllä niin tyytyväinen, että sain lapset mukaan ja käytiin katsomassa paikka!!

      Poista