sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Juhlahumua

Meidän kuskin tuoma kakku. Saimme herran myös kanssamme kahville!!


Moikka,

Nyt on juhlittu jo monta viikonloppua. Pikkupojilla on ollut kuukauden aikana kuudet kaverisynttärit ja kaikkiin ovat lähteneet aina tosi innoissaan. Meidän Karalla oli perjantaina taas vuoden yksi kohokohdista, eli prom. Täällä meidän koulussa promiin pääsevät grade 9 luokasta ylöspäin, eli siellä on ihan mukavasti porukkaa. Kara mietti pitkään, että teettäisi juhlaan oman mekon, mutta päätyikin sitten lopulta laittamaan saman mekon, mikä minulla oli itsenäisyyspäiväjuhlissa. Tosi kätevää, kun me voidaan käyttää nykyään lähes kaikkia toistemme vaatteita.

Perjantaina neidit pääsivät jo ajoissa koulusta ja tulivat meille kaikki valmistautumaan. Tytöt kävivät kampaajalla (kylläkin vaan pesettämässä, föönaamassa ja suoristamassa hiuksensa) kuvittelin, että laittavat kaikki jonkin kauniin kampauksen, mutta olin taas ilmeisesti vähän pihalla. Joka tapauksessa parissa tunnissa tytöt tekivät itselleen todella kauniit meikit ja heidän pukunsa olivat todella kauniit, vieläkun kaikille sattui erivärinen puku. Minä toimin hovikuvaajana ja tarjosin vähän "kuohuvaa" eli Ikean lasten kuohuviiniä ja naposteltavaa. Taatusti taas yksi ikimuistoisista illoista noille ihanille teineille!!
 

Tyttöjen juttuja :)


Niin upeita tyttöjä <3


Eilen lähdimme sitten mieheni kanssa räätälimarkkinoille. Mieheni kuuluu siihen ryhmään (johon aika moni suomalainen mies) että vaateostokset ei ole se lempijuttu. Lupasin synttärilahjaksi kuitenkin miehelleni "laatuaikaa vaimon kanssa ja päivitys uudelle vuosikymmenelle"...hänelle tuli siis torstaina pyöreitä täyteen :) Niinpä suuntasimme räätälimarkkinoille ja aika nopeasti saimme tilattua sieltä kaksi pukua ja useamman paidan. Minä olin käynyt siellä jo reilu viikko sitten ystäväni kanssa ja kävin hakemassa pari todella ihanaa pellavamekkoa, molemmat oli tosi hyviä!!

Räätälimarkkinoilta menimme kävelylle Bundille ja kävimme yhdellä Bundin useista kattoterasseista juomassa drinksut ja ihailemassa maisemia. Ilma oli eilen todella lämmin. Auton mittari taisi näyttää 32 lämmintä, mutta illaksi ilma kyllä viileni huomattavasti. Olin varannut meille pöydän italialaisesta ravintolasta klo 19 ja söimme synttäri-illallisen siellä. Olipa kiva käydä todella pitkästä aikaa kahdestaan ravintolassa syömässä. Meidän Kara kyllä hoitaisi mielellään poikia, mutta jotenkin me ollaan vaan niin huonoja lähtemään minnekään. Ehkä pitäisi syksyllä ryhdistäytyä??
Mä ja mun harmaantuva mieheni ;)


Ravintolaan eteen oli muuten parkkeerattu aika hieno Ferrari. Olemme molemmat aina olleet todella huonoja ostamaan toisillemme lahjoja ja nytkin ostin miehelleni synttärilahjaksi kaksi puseroa (jotka pitää nekin vaihtaa, sillä ne olivat väärän kokoiset), joten sanoinkin sitten, että "aikun hyvä, että tuo sinun synttärilahja on parkkeerattu juuri tuohon ravintolan eteen" ;)


Ihan kiva auto jollakulla :)


Ravintolasta oli upeat näköalat


Mutta päivä sujui hyvin ja pienet pojat olivat nukkumassa kun tulimme kotiin. Meillä oli ystäväperheen lapset myös vielä viettämässä iltaa ja Karoliina piti meille vielä illan päätteeksi musavisan :)

Sellaista menoa täällä. Kyllä päivät vaan hujahtaa nopeasti, pian on loma!! Tänään käytiin jo leikkaamassa pojille kesätukat. Meidän söpöliinit <3 <3
 

Samu nautti hiusten pesusta
Meidän söpikset <3 <3

Hauskaa sunnuntaita ;)

Sanna

2 kommenttia: