maanantai 13. heinäkuuta 2015

Suomiloma

Vihdoin mökillä <3Moikka,

Ensimmäiset kaksi viikkoa Suomessa on hujahtanut todella nopeasti. On mökkeilty, herkuteltu, ajeltu moottoripyörällä ja tavattu ystäviä ja sukulaisia.


Ilta-ajelulla
Heti loman alkajaisiksi suuntasimme Urjalaan hakemaan autoa. Meidän auto oli talvisäilytyksessä mieheni mummolassa ja ensimmäinen homma oli vaihtaa autoon kesärenkaat. Pikkupojat olivat hommassa luonnollisesti hyviä apulaisia ja renkaat vaihtuivat sukkelaan.Renkaiden vaihtoa


Mökille pääsimme heti torstaina ja ensivaikutelma mökillä oli aikas masentava. Kaadoimme mökiltä pari vuotta sitten useamman haavan ja jokainen kaadettu haapa tekee ehkä 50 poikasta ja niiden kitkemisessä oksasaksien kanssa onkin aika homma. Poikaset olivat ehtineet kasvaa jo lähes metrin pituisiksi, joten niiden kitkemiseen meni lähes kaksi päivää. Mutta nyt on pihapiiri taas siisti. Hommasimme mökille myös uuden huussin. Nyt huussi on kutakuinkin valmiina. Minun homma olisi maalata huussi sisältä ja tietenkin sisustaa se viihtyisäksi ;)


Pojat uimassa ilta-auringossa klo 21 


Ja iltakalassa


Näihin maisemiin en kyllästy ikinä <3


Pikku huussiprojektia pukkaa ;)


Kuka siellä ulkona kulkee

Pojat keräsivät mustikoita aamupalalle


Meidän Karoliina ei kauaa Suomessa ehtinyt olla. Karoliina lähti viikko sitten lauantaina ensin rakkaan ystävänsä luo viikoksi Prahaan. Karoliinalle jäi Prahasta yksi todella tärkeä ystävä ja ovatkin tämän ystävän kanssa lähes päivittäin tekemisissä. Tämä ystävä ja heidän perheensä lähtivät Karoliinan Praha-viikon päätteeksi lomalle Turkkiin ja neidit tietysti keksivät että Karoliina lähtisi mukaan lomalle Turkkiin. Niin siinä sitten kävi, että viime perjantaina Karoliina matkusti Prahasta Turkkiin ja lomailevat siellä nyt vielä viikon ja saamme neidin vihdoin takaisin ensi sunnuntaina. Sen jälkeen saa neiti pysyä visusti Hämptonissa ;)


Kartsu lähdössä matkaan


Kartsun lomamaisemat Turkissa


Osku on touhunnut tiiviisti parhaan ystävänsä A:n kanssa koko kaksi viikkoa. On kalasteltu, uitu, mökkeilty ja veneilty. Tänään Osku lähti heti aamusta Vierumäelle viikon lätkäleirille (ja kyllä, toimme myös Oskun lätkäkamat Kiinasta Suomeen ;) )


Osku ja A keskiyöllä paistamassa iltapalaa


Ja välillä taas lätkää


Viileähkö Suomen kesä ei ole meitä pahemmin haitannut, sillä onhan täällä kuitenkin ollut aurinkoistakin säätä. Pääasia on tietysti kaunis luonto ja raikas ilma!! Onneksi muuten taifuuni lopulta ohitti Shanghain. Kieltämättä vähän jännitti katsella sääennustuksia ja miettiä onko meidän koti syksyllä enää paikallaan :)

Ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä :)

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti