keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kesämuistot


Viimeinen mökkipäivä <3

Moikka,

Arki on lähtenyt hienosti käyntiin. Pikkupojat tykkäävät kovasti olla koulussa ja lähtevät nyt vielä ainakin toistaiseksi kouluun aina iloisilla mielin. Samu etenkin on ollut innoissaan koulusta, varsinkin kun siellä on kuulemma tosi hyvää ruokaa ja sitä saa syödä niin paljon kun haluaa :)

Katselin viikonloppuna kesältä ottamiani kuvia ja niitähän riittää. Voi että mitä ihania hetkiä me taas saatiin viettää. Meille on todella tärkeää, että vaikka asumme ulkomailla, lapset saavat kuitenkin viettää paljon aikaa isovanhempien ja sukulaisten kanssa, oppivat Suomen kesään kuuluvia juttuja ja oppivat mistä ovat kotoisin. Millainen ja kuinka kaunis on meidän kotikaupunki, Hämeenlinna. Pienet pojat ovat nyt kuusi vuotta ja ovat asuneet Suomessa vain kolme vuotta. Silti pojille on tärkeää saunan lämmitykset, kalastamiset, mattopyykit, järvessä uimiset ja nuotiolla istumiset ja makkaran paistamiset. Tänä kesänä tärkein juttu oli jalkapallon pelaaminen ja kalastaminen. Meillä on jos minkänäköisiä kalastusvälineitä ja niitä sitten vaihdeltiin ja kokeiltiin. Mitään suurempaa saalista ei saatu, mutta pikkuhiljaa :)

Nautin myös itse suunnattomasti nurmikon leikkaamisesta, pihahommista ja ulkona touhuamisesta, kuten myös mieheni. En tainnut kovin montaa kertaa nähdä miestäni istumassa mökillä. Onhan tuo käsillä tekeminen ja touhuaminen aikamoista terapiaa toimistossa ja palavereissa istumisen jälkeen. Mutta tiivistetysti...meidän kesä oli ihana, vaikka kotiin oli tietysti myös tosi kiva tulla. Nyt sitten jäädään odottelemaan vieraita ;) ;) ;)Futista pelattiin niin paljon, että ukin nurmikko kului parista kohtaa puhki


Hämpton <3


Nurtsin leikkaaminen on kivaa!!


Ja pyörähdettiinhän me tietysti myös Prahassa


Rokotuksia tuli aikalailla...kiitos kivalle rokottajalle ;)


"Kevyt" iltapala :)


Ja joka päivä saunaan


Ihan sama paljonko vesi on, nämä jätkät ui ja ui


<3 <3


Ja mattopyykille


Tuli harvinaisen kuivia mattoja, sen verran monta kertaa ne mankeloitiin


Bona ja Juho päivystää


Osku sai vähän saalistakinIskän ja uimapatjan kanssa iltauinnilla


Ihana hiljaisuus ja rauha


Ja moporetkelle pitää päästä monta kertaa


Thunder...wau, Kartsun ottama kuva


Savusaunan lämmitystä


Saunasta uimaan ja uimasta saunaan


Ja jätkät savusaunan jälkeen

Karoliina iltasoutelulla


Onkimista ja onkimista


...veneretkiä ja


...iltanotskit. Meidän kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti