tiistai 27. lokakuuta 2015

Nähtävyyksiä ja nauramista appivanhempien kanssa

Näitä korkeita taloja jaksaa ihmetellä kerrasta toiseen


Moikka,

Anoppi ja appiukko saapuivat vieraaksemme perjantaina. Lento oli mennyt tosi hyvin, vaikka ukkia jännittikin etukäteen sekä lentomatka että tänne matkustaminen aikalailla. Mieheni saapui heidän kanssa samalla lennolla, joten sekin taatusti auttoi asiaa. Mieheni ehtikin olla vain kaksi tuntia kotona ja lähti taas jo Oskun lätkäturnaukseen Taipeihin. Oskun pelit olivat lauantaina ja sunnuntaina heti aikaisin aamusta, joten isä-poika reissulla ehtivät myös katsella vähän nähtävyyksiä. Pelit ei mennyt ihan putkeen, mutta kivaa oli, se on pääasia.


Osku Taipein nähtävyyksillä
Kuulemma vaan yksi jäähy...

Team Dinner

Mummi ja ukki pääsivät Kiinan rytmiin tosi nopeasti ja lauantaina käytiin jo Suomi-koululla tutustumassa ja iltapäivällä ystävämme järjestivät näille meidän Suomi-lapsukaisille Halloween-juhlat ja pojat juhlivat innoissaan monta tuntia. Mummilla ja ukilla oli lauantaina myös hääpäivä, mutta hääpäivää me vietettiin vasta sunnuntaina. Sunnuntaina ensin kannustettiin Juhoa jalkapalloturnauksessa ja futiksen jälkeen hyppäsimme autoon ja lähdimme keskustaan. Keskustassa katselimme ensin Bundilla nähtävyyksiä ja tietysti kävimme kippistelemässä hääpäivän kunniaksi. Illaksi olin varannut meille pöydän italialaiseen ravintolasta, jossa ruoka olikin tosi hyvää. Illallisen aikana "Shanghain valot" syttyivät ja mahat täynnä kävimme vielä napsimassa Bundilta kuvia. Niin ja illalla saimme vielä lätkäjätkät reissusta kotiin.


Meidän futiksenpelaajat <3 <3


Jupe pelasi yhden pelin sunnuntaina maalivahtinakin


Hyvää hääpäivää <3


Shanghain valot


Maanantaina lähdimme heti aamusta Pudongin puolelle ja ihmettelimme taloja ja nousimme Shanghai Financial Centerin näköalatasanteelle. Ilma oli vähän sumuinen, mutta kyllä sieltä hyvin maisemat näkyi. Lounaan jälkeen ilma oli seljennyt ja kävelimme satamaan, josta hyppäsimme laivaan, joka toi meidät takaisin Puxin puolelle. Tässä vaiheessa ukki jo vähän jo kyseli, että vieläkö tänään paljon kävellään :) Ei kävelty enää paljoa, mutta kuvia napsittiin taas muutama.

Meidän kotikaupunki


Vihdoin Shanghai Tower on valmis...ainakin ulkopuolelta :)


Minne sitten?

Selfie appivanhempien kanssa...ukillekin selvisi mikä on selfie :)


Tänään lähdimme aamusta kukkamarkkinoille, jossa pariin kauppaan oli laitettu jo täydet jouluvarustukset. Tulipa ihan jo joulumieli, kun kauppa oli täynnä joulukoristeita ja joululaulut soivat. Mummi innostui ostamaan joulukoristeita enemmänkin, onneksi meillä oli ukki kantoapuna ;) Lounaan jälkeen menimme Pearl Cityyn ostoksille ja löytyihän sieltä vaikka mitä...tarpeellisia juttuja tottakai!!Lounaalla


Minulla on ollut nyt jo kuukauden hartiat aivan jumissa. Ikinä ennen hartiat ei ole menneet näin jumiin ja nyt tämä jumitus aiheutti sen, että myös käsi on ollut todella kipeä. Kävin muutama viikko sitten lääkärissä ja lääkäri patisti minut kiropraktikolle. Siellä olen nyt käynyt kolme kertaa ja pikkuhiljaa elämä alkaa taas voittaa. Särky kädessä on ollut tosi inhottavaa, enkä ole saanut kunnolla edes nukuttua kun kättä särkee koko ajan. Mutta jos se nyt jo kohta helpottaisi!! Tänään kävin kolmannen kerran kiropraktikon luona ja edistystä oli taas onneksi tapahtunut.

Nopeasti on ensimmäiset päivät sujuneet mummin ja ukin kanssa, ja on naurettukin niin maan perusteellisesti :) Huomenna menemme heti aamusta koululle katsomaan Halloween-paraatia. Viime vuonna puvut oli ainakin tosi hienoja. Meiltä paraatiin lähtee kaksi ninjaa, yksi lätkänpelaaja ja yksi dinosaurusmies. Iltapäivällä teemme iskun Decathloniin, sillä mummi ainakin tarvitsee uudet lenkkarit ennen viikonlopun retkeä keltaisille vuorille. Toivotaan, ettei vuorilla ole kovin pilvistä, että nähdään paikka mahdollisimman hyvin...siitä sitten seuraavalla kerralla :)


Oskun Halloween-puku


Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti