keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Touhukas toukokuu

Äitienpäivänä


Moikka,

Toukokuu on hurahtanut todella nopeasti. Meitä on hellitty todella upealla ja ennenkaikkea saasteettomalla säällä oikeastaan jo huhtikuun puolivälistä lähtien. Ulkopoolit avattiin vihdoin reilut viikko sitten ja nyt onkin käyty uimassa poolilla lähes joka päivä :) Nyt pikkuhiljaa ilmankosteus alkaa taas nousta ja yleensähän täällä kesä- heinäkuussa on sadekausi.
Plataanipuiden lehdet kasvoivat ihan silmissäTerassin palmut tekevät taas uusia lehtiä


Vihdoin myös compaundien ulkopoolit on saatu auki

Vähän kuumat ilmat käydä ulkona lenkillä ;)Toukokuussa oli monia erilaisia tapahtumia, joista tietenkin ehkä tärkeimpänä äitienpäivä. Kävimme äitienpäivänä syömässä tuossa meidän klubitalolla hyvän äitienpäivä BBQ-aterian ja mahat täynnä sitten vielä nautiskelimme kaffet terassilla.
<3Pari viikkoa sitten oli myös tuon meidän naapuricompaundin tenniksen mestaruuskisat. Mieheni otti nyt ensi kertaa osaa kisoihin. Pelipäivä oli vaan hurjan kuuma ja pelit kaikki putkeen, joten tästä kerrasta tuli isännälle vain kokemuksia...eikä palkintokaappi suurentunut yhtään ;)

Viime viikolla koulussa vietettiin student-led conferences päivää, eli lapset kertoivat tunnin ajan vanhemmilleen mitä ovat vuoden aikana tehneet ja oppineet. Ja ihan mielettömiä juttuja ovatkin tehneet ja oppineet!! Etenkin tuolla primaryn puolella lapset ovat päivästä aina todella innoissaan ja suunnitelevat useamman päivän mitä kertovat vanhemmilleen :)<3 <3

Samalla kun ilmat ovat olleet lämpimiä, olen taas kuvaillut vähän päiväkävelylläni kiinalaisia lounastaon viettäjiä :) joka päivä ihmiset nukkuvat mitä ihmeellisemmissä paikoissa, eikä MIKÄÄN ääni heitä herätä. Kirjoittelin näistä samoista asioista myös viime vuonna ja tuo postaus löytyy TÄÄLTÄ.
Puiston penkit on lounasaikaan kaikki täynnä nukkuvia kiinalaisia :DRuokalähetti huiliiJa raksamies ;)


Lapsilla on vielä neljä viikkoa koulua ja itseasiassa juurikin neljän viikon päästä tähän aikaan istummekin jo Finnairin koneessa matkalla Suomi-lomalle. Olemme taas kahdeksan viikkoa Suomessa, joten toivottavasti ehditään tehdä ja nähdä vaikka mitä :) Sitä ennen pitäisi vielä ehtiä jossain välissä teettää Oskulle rippipuku ja käydä vähän tuliaisostoksilla. Viikonloput vaan täyttyvät synttärijuhlista, läksiäisjuhlista ja erilaisista päättäjäisistä, joten ei kyllä aika käy pitkäksi ;) Viime viikonloppuna kävin lasten kanssa keskustassa vähän ostamassa kesävaatteita. Kaikki pojat ovat kasvaneet niin mahdottomasti, että kaikki kesävaatteet jääneet pieniksi :)
Aurinkoisia kesäpäiviä ja ihanaa lauantaina alkavaa lomaa kaikille ope-ystävilleni sekä tietysti kaikille koululaisille <3

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti