lauantai 15. heinäkuuta 2017

Oskun rippijuhlat ja Wanaja
Moikka,

Päivät menevät Suomessa hurjaa vauhtia.  Jokainen päivä on täynnä ohjelmaa ja nyt tämä viikko ollaankin oltu tiiviisti mökillä ja mieheni on isänsä kanssa viimeistellyt meidän uuden saunan lauteita. Jos vaikka viikonloppuna sauna olisi lopullisesti valmis ;) illat olemme fiilistelleet ja ihailleet kauniita auringonlaskuja. Pikkupojat ovat ehtineet jo uimaankin. Eilen mökkinaapurimme toi meille kalastamansa siian ja savustimme sen savustuspöntössä, iltapala oli siis "aika" herkkua :)Siika savustumaanOli kuulemma todella hyvää :)


Eilinen upea auringonlasku


Oskun konfirmaatiota vietettiin viime sunnuntaina Heinolan pitäjänkirkossa kauniissa ja aurinkoisessa säässä. Kirkko oli todella kaunis ja pieni, joten olimme kaikki ajoissa paikalla. Kiitos Kati-kummitädille upeista kuvista <3Valmiina lähtöön <3

Heinolan pitäjänkirkko


ValmiinaKummin siunaus <3Tädit <3 <3


Ja koko suku 


Kummitäti ja -setä


Komea nuorimies <3

<3


Futisriparille osallistui 16 poikaa ja säbäriparille 8 poikaa. Korfirmaation jälkeen tarjosimme juhlabuffeen vieraillemme Vierumäellä. Päivä oli oikein onnistunut ja rippilapsi tyytyväinen.
Samaisena viikonloppuna oli myös Wanaja festarit, johon osallistuimme ensimmäistä kertaa. Ystävämme olivat mukana festarimeiningissä ja täytyy sanoa, että festarit olivat todella hyvin järjestetyt ja kaikki toimi loistavasti. Esiintyjiä oli paljon ja lähes kaikki oli meidän "makuun" sopivia :)

Ystävät <3 <3Päivä 2

Ja taas mennään <3


JVG oli aivan loistava!!!


Nämä värit <3 <3

Ystäviä <3Ja vielä niitä auringonlaskuja, näihin maisemiin en kyllästy ikinä <3 <3

klo 00.10 

Ihania kesäpäiviä kaikille <3

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti