tiistai 10. lokakuuta 2017

Golden week lomalla


Moikka,

Nyt on taas lomailtu kokonainen viikko. Kiinan kansallispäivää vietetään 1.10. ja tähän ajankohtaan liittyy yleensä viikon loma. Tai periaatteessa töistä lomaa on vain kolme päivää, mutta torstai ja perjantai vaihdetaan työpäiviksi viikonlopulle, joten kahdella vuosilomapäivällä saa sitten reilun viikon lomaa. Päätimme viettää loman taas kotona. Kiinan yli miljardista asukkaasta yli puolet (reilu 600 miljoonaa ihmistä) matkustaa tämän golden weekin aikana, joten joka paikassa on ihan hemmetisti porukkaa ja lentolippujen hinnat nousee ihan pilviin. Karoliina matkusti ystävänsä luo Hongkongiin ja vietti Hongkongissa viisi päivää nauttien ystävänsä seurasta ja kauniista ilmasta. 
Karoliina ja Shanaia <3


Upea näkymä PeakiltaMeille Shanghaihin ennustettiin aluksi tosi huonoa säätä ja aloinkin jo katumaan päätöstä jäädä kotiin, mutta onneksi sääennustus ei pitänyt paikkaansa ja lopulta sää oli pääosin tosi hieno ja lämmin. Kun tehtaat on kiinni ja autot muualla kuin täällä kaupungissa, ei saasteita pahemmin näy ja lämpötilakin nousi vielä 30 asteeseen. Ulkopooli oli vielä viime viikon auki, joten pääsimme ihan hyvin lomafiilikseen :)
Parina päivänä poolilla sai olla aika rauhassa, vesi on jo aika kylmää ;)


Ihana lämpö
Kävimme yhtenä päivänä keilaamassa ja muutenkin yritimme urheilla yhdessä ja tietysti nukuimme joka päivä pitkään. Pihakalusteet kannettiin kauniista säästä huolimatta jo sisälle odottamaan syksyisiä sadeiltoja :)Meidän keilajäbät


Keilauksen jälkeen maistui lounas Simply Thaissa
Pihakalusteet löysi paikkansa taas sisältäMeidän ayi tuli eilen töihin ja kertoi, että oli lähtenyt viikko sitten lauantaina perheensä luo Anhuihin. Hänen kaksi lastaan asuu Anhuissa hänen vanhempiensa kanssa ja ayi asuu yksin täällä Shanghaissa. Hän näkee siis lapsiaan vain kolme kertaa vuodessa. Nyt hän lähti matkaan taas bussilla ja mennessä bussikyyti oli kestänyt 5h ja nyt viikonloppuna, kun ayi oli tullut takaisin Shanghaihin, oli bussikyyti kestänytkin 20h!!!!! Huhhuh, ja siis matkaa on noin 400km. Tietysti kun kaikki matkustavat yhtaikaa, niin paluuruuhkat ovat sitten ihan järkyttäviä...

En tainnutkaan vielä kertoa kun mieheni, Osku ja Oskun ystävä kävivät muutama viikko sitten Jokerit-Kunlun lätkäpelissä. Peli oli ollut aika huono, mutta tietysti oli hieno kuulla Maamme-laulu Kiinassa jäähallissa ja olihan siellä tietysti myös mm. Harkimo ja Kurri :)

Harkimo tiputtamassa kiekkoa


Tällä viikolla pelataan Shangai Rolex Masters tenniskisat ja meillä on mieheni kanssa ollut suunnitelmissa lähteä katsomaan vähän pelejä, mutta saa nyt nähdä ehditäänkö koko peleihin...toivotaan :)

Sanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti